2011-12-20
放工前一刻,经已到左心力交粹既时候,好肚饿.....同事C提意食Mazazu Crepe!相当好,小妹初次尝试Mazazu Crepe,充满期待呀~~~~~去到门口净系见到好多款既Crepe display,都已经好吸引,加上有阵阵蛋香味!未食都已经流晒口水喇....Crepe既款式好多,有甜有咸,亦可以自由配搭,因为太多款式既关系,好难决择要边款,十五十六之际......女店员service好好呀,好主动推介Brownie配可可酱俾我地,我就拣左士多啤梨做配料,同事就拣左香蕉,可以分别试两种不同既口味!pancake 皮好薄好烟韧,仲有阵阵蛋香味~~~So nice!Bownie 有浓浓朱古力味道,而且Brownie入口仲系暖暖地同脆脆地架!再配埋士多啤梨、忌廉同可可酱,口感丰富,好配搭既组合。因为我地order要少d忌廉,所以食落唔系太甜太"溜",味道岩岩好呀!个Crepe食到最后一啖底部都仲有忌廉同可可酱架,证明落足料!食完真系好饱同好满足呀~~~~
Crepe既款式好多,有甜有咸,亦可以自由配搭,因为太多款式既关系,好难决择要边款,十五十六之际......女店员service好好呀,好主动推介Brownie配可可酱俾我地,我就拣左士多啤梨做配料,同事就拣左香蕉,可以分别试两种不同既口味! pancake 皮好薄好烟韧,仲有阵阵蛋香味~~~So nice!Bownie 有浓浓朱古力味道,而且Brownie入口仲系暖暖地同脆脆地架!