Odelice! (新城市廣場一期)

餐厅: Odelice! (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-24 2535 浏览
见同屋企人未食过法国菜,今日中午经过见呢间有油封鸭腿,之前喺其他店铺食过好好食想介绍俾屋企人品尝和回味一下,而且有班尼迪克蛋我都未食过,好想试,所以就入咗呢间铺试下 当打算叫几个午市套餐时,侍应话星期一至五冇班尼迪克蛋提供,原因系工序繁复 唯有改叫其他套餐。 最终选咗黑松露杂菌烩饭、法式牛肉汉堡配薯条和香橙油封鸭腿芦笋烧薯粒。三个餐头盘要咗个个餐汤、炸黑松露蘑菇球,同埋加钱要西班牙白毛猪火腿(50g)。蔬菜蓉忌廉汤:入口好香菜味同好creamy,另外加系汤嘅金华火腿粒带少少咸香炸黑松露蘑菇球:新鲜热辣炸起劲热,外脆内软,好香黑松露味西班牙白毛猪火腿(50g):冇得输,咸香啱啱好恰到好处,好好味黑松露杂菌烩饭:整个饭好香黑松露味,饭粒硬度恰到好处。 唯一系咸咗少少法式牛肉汉堡配薯条:薯条好脆,牛肉汉堡入口好juicy多汁香橙油封鸭腿芦笋烧薯粒:鸭腿有香橙味,但有少少咸 而且鸭肉质唔似我在其他食店,入口唔使用力即融嘅感觉,呢间要用少少力咬,比较逊色,芦笋比较老有啲渣呢间法国餐厅唔算上等衹系普普通通,而且啲位有啲逼枱面唔够大,叫多几个餐就冇位放
我都未食过,好想试,所以就入咗呢间铺试下
唯有改叫其他套餐。 最终选咗黑松露杂菌烩饭法式牛肉汉堡配薯条香橙油封鸭腿芦笋烧薯粒

蔬菜蓉忌廉汤
炸黑松露蘑菇球:新鲜热辣炸起劲热,外脆内软,好香黑松露味
炸黑松露蘑菇球
西班牙白毛猪火腿(50g)
黑松露杂菌烩饭
法式牛肉汉堡配薯条:薯条好脆,牛肉汉堡入口好juicy多汁
法式牛肉汉堡配薯条
香橙油封鸭腿芦笋烧薯粒:鸭腿有香橙味,但有少少咸
香橙油封鸭腿芦笋烧薯粒
冻柠檬茶
美式咖啡
2024-07-29
蔬菜蓉忌廉汤
炸黑松露蘑菇球
西班牙白毛猪火腿(50g)
法式牛肉汉堡配薯条
冻柠檬茶