2021-08-19 170 浏览
之前lunch都有食过呢间 但最近转左menu 我就叫叫左个牛肉乌冬lunch set 包左前菜同味噌汤 伏到爆食到作呕🥲个汤就偏咸入面有几只蚬 个前菜我估系海葡萄 唔知系唔新鲜定点 我食到想作呕 一啲味道都冇 口感好差 咁我以为系我唔识因为我第一次食海葡萄🥲再试下个牛肉乌冬 心谂咁普通应该冇伏挂 错哂劲咸 个乌冬小硬 啲昆布又好似未浸开咁好鬼死硬 又食到顶住个胃 最后见到有小强系墙爬行!卫生真系麻麻 吓到想死 即刻埋单走人 所以个乌冬冇影到相🥲翻到公司个胃全日顶住 晚饭都冇食 仲要柯左一次劝大家尼食之前谂清楚🥲🥲🥲(但帮佢defense一句 佢旧menu lunch set系ok的)

劝大家尼食之前谂清楚🥲🥲🥲

2021-08-18