2023-09-02 2631 浏览
围方新开张!同老公都嚟行吓!真系超级多人🤦🏻‍♀️见到呢一间鸟十唔洗等,我哋就入去医肚先!一入到去简约嘅日式装修,地方颇为阔落,入到去坐低感觉舒服。侍应非常殷勤,立即为我哋送上餐牌,同热茶。我就叫咗一个吞拿鱼蓉三文鱼籽丼饭,跟餐有餐有一碗面豉汤。用料新鲜,味道还可以。先生叫咗一个海胆三文鱼籽丼饭,一样跟餐配有一碗面豉汤。由于好肚饿嘅关系,先生仲叫多左一个餐。冇错,就系西京烧银鳕鱼餐,配上白饭,茶碗蒸,同埋面豉汤。不得不提茶碗蒸做得好好,蛋非常之滑溜。西京烧亦都做得相当唔错。另外其实仲叫咗香蒜牛肉串烧,烧牛舌,同埋烧菠萝。不过唔记得咗影相。串烧系列就比较普通。整体来讲用餐体验算唔错,价钱中高,偶尔食一两次可接受。由于餐厅系新开张,侍应仍然系适应当中,期间有些少乌龙,不过相信熟习营运后,服务会更佳。
围方新开张!同老公都嚟行吓!真系超级多人🤦🏻‍♀️

2023-08-12