2020-08-14
现在冇晚市,间间餐厅都要扭尽六壬救忙,避免关门,呢日想食shabu shabu,想起好耐冇去牛气,避开Lunch time,2点半来到🥢原来现在做紧第二位半价,我冇问每位激减$50系适用边个餐,反正一入咗已经计咗第二位半价,相对来讲平咗更多🥢因为唔大食,所以我地拣咗$248套餐,黑蒜猪骨汤,主要想食牛.🥢第一转的牛,卖相唔错,比得大方,牛肉又大块及有小小厚度,几唔错🥢第一转的🐷同🐔,系用鸡腿肉,难怪鸡肉好滑,猪都唔错,本来对🐷冇期望,食过边炉的人都知好多时猪肉渌完有阵味,d肉又韧,我好怕,但是呢间完全冇👍🥢出面自助有🥗、🍣、鱼蛋、饭、咖啡茶之类,而边炉的食物比起牛涮锅选择唔多.🥢第二转牛,竟然同第一转一样喔😆,值得加分...食过shabu shabu的人知我讲紧咩,冇错,好多时佢地第一转牛好靓,第二转开始走样,我试过食几转,每一转都唔一样🙄🥢埋单价钱$422/2位,好抵食.🍲今次全场唔会爆,完全不用等位,一路食到走d外面都不用等位,入场当然要度体温同搓酒精消毒双手!有个高高瘦瘦的侍应哥哥值得赞许,好有礼貌至于,佢每次经过每一台都会问你要唔要加d肉,又主动执台,系佢的言词同语气看到出佢系
🥢埋单价钱$422/2位,好抵食.
🍲今次全场唔会爆,完全不用等位,一路食到走d外面都不用等位,入场当然要度体温同搓酒精消毒双手!有个高高瘦瘦的侍应哥哥值得赞许,好有礼貌至于,佢每次经过每一台都会问你要唔要加d肉,又主动执台,系佢的言词同语气看到出佢系用心去服务,比人的感觉系觉得佢系用个心去重视客人,忘记看佢个名,有机会的话下次一定写去佢公司赞佢👍