今日星期三放假同朋友睇完戏谂住去the point食晚饭,平日谂住唔使卜位, 点知七点半都未够就爆晒场要喺门口排左10分钟先入到去,入到去每一个待应生都跟我们四个打招呼,开头感觉有点怪怪。可能在外面吃饭好耐都没有试过有侍应生咁有笑容同我们say hi,介绍我们食物分别有,和牛蚬壳粉,火箭菜啤梨沙律,龙虾Pizza真系要讲讲,外型卖相好有睇头,味道我比80分,不过四人座位感觉到好似好迫,不过胜在气氛好,侍应生King你很有礼貌细心安排座位,介绍美味食物,感觉像去了朋友开的餐厅一样,非常高兴,洗手间不够大,感觉压迫不过胜在够干净,在铜锣湾区餐厅入面揾一个干净的厕所确实系难事。建议大家预先book位,餐厅门口人龙好多人。

火箭菜沙律
2017-09-13