2019-08-07
次次来森屋都要等,不过可能因为师傅坚持即烧既原因,多单做唔切啦。我平时来多数都系食照烧鸡块餐,而同事都系食薄烧牛肉餐。对于我呢啲唔食牛嘅人来话,薄烧牛餐最吸引应该系只蛋。😂😂😂😂😂照烧鸡系用串烧形式上枱的。食起上来好有炭烧香,够晒Juicy 又无㶶,厚身有咬口,整体来说觉得几好。。唯一系通常一上枱就觉得得2串好少,但好多时食完系够饱的。😂😂😂另一款今日食既系吉列豚,我觉得呢个好。好。食👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻真嘅,个炸粉唔厚,又脆,好明显系鲜炸。不过都有少少肥,可以接受。个猪扒汁很不错,送饭好好!👍🏻🤪🤪不枉我等左40mins。。。不过话说,Lunch 1个钟,去到餐厅10mins,个餐来到我基本上得5mins食。如果下次可以快啲就好了。😂😂😂另外,我想提提大家,千祈唔好叫一啲唔系Set Menu 上嘅餐点。我上次唔信邪,多口叫左个拉来,结果中伏。😂😂😂 仲有,个餐会包面鼓汤同沙律的,几好饮咖,啲菜都几好。不错不错。🤪🤪🤪