2019-04-09 1000 浏览
行下天一商场,揾个晚餐食下,屋企人就拣左e间食米线。同一时间有一pair情侣一齐行入去,想揾张已经执好左枱ge位,只得好入ge bar位,到谂好叫咩野食,叫左两次完全冇人理。。等~~🤷‍♀️🤷‍♀️ 见出面有位就坐番出面,已经见到人地有野饮。。终于个阿姐帮我地落完单,又唔顺手执枱,系甘叫我地等阵,话同事去左厕所。。之后佢系后面企系度冇野做又唔黎执,佢同事去几耐我就要等几耐??又等~ 到佢同事番左黎执枱,执完又唔抹。。咩事,我又唔见得有得好帮bor。之后又等~ 后面个枱系我地落完单先坐底,都已经有饮品有小食。。我地咩都冇,我一餐用得最多时间就系等,都唔知等紧咩。。极耐先有杯饮品,又等等等等到个pair一齐入黎ge情侣都走,我先有野食。无奈ge系,我想吹下个阿姐,一句完整句子都未讲完。。“我地d。。“ 个阿姐就已经大声叫 (我唔系问紧佢lo) “得la得la,整紧啊,好快ga la“ 已经冇心情再食。。食物又唔系特别好食,只系一碗普通肉躁饭 肯 定 唔 会 再 黎 ! 嬲左。🤯🤯🤯我食个肉燥饭,有唔知边度嚟嘅金华火腿碎, 又有几条米粉,个阿姐放低碗嘢,仲要问我“个d咩黎“ (一小扎米粉) 🙄🙄

我食个肉燥饭,有唔知边度嚟嘅金华火腿碎, 又有几条米粉,个阿姐放低碗嘢,仲要问我“个d咩黎“ (一小扎米粉) 🙄🙄🙄🙄 我会知?
2019-04-07