2019-02-23
2019年2月22日因为晏收工。所以朋友就我黎大埔食。佢地等到成个中先有得入去。仲要愈来愈多野开始冇。本身对佢呢间野都冇乜期望。因为佢人太多。野又开始冇。佢有位前会叫落左单先。呢个都几好。起码唔会谂谂下比人叫左。我地坐低左之后无耐,啲人开始唔等。可能因为餐牌开始冇野食。我地叫五个餐。两个牛扒。一个猪仔骨。两个鸭胸。一坐低就黎餐汤。一黎就系惊⋯吓。可能因为我唔识野啦。但我个人觉得,明明系西汤样。但中汤味。真系好怪跟住对佢就冇晒期望。只要唔差就算。两个鸭胸一到。好有惊喜!一切系有汁出黎。唔会系好干个啲。加上味道好好。又够份粮。真系好吸引!可能系我食过啲好软身既猪仔骨。当其他猪仔骨一好硬好有香口胶既感觉,我就觉得差。所以我唔推荐。牛扒。食到好多松肉粉既味。 麻麻地。但价钱同份量补救!加上佢个意粉好有惊喜。唔知佢午餐有冇呢个意粉叫。佢个味道好好。
我地叫五个餐。两个牛扒。一个猪仔骨。两个鸭胸。
两个鸭胸一到。好有惊喜!
一切系有汁出黎。唔会系好干个啲。
加上味道好好。又够份粮。真系好吸引!
牛扒。食到好多松肉粉既味。 麻麻地。但价钱同份量补救!
加上佢个意粉好有惊喜。
唔知佢午餐有冇呢个意粉叫。
佢个味道好好。