仲有一个月就系情人节💕,西餐就最啱庆祝呢啲特别嘅日子🍾订番间靓靓餐厅🍴记录番一个难忘嘅回忆餐厅走雅致风格,一入黎就觉得好有feel,可以系到倾计倾耐啲都好舒服嘅感觉😌🍽️Dinner Set $498/pax每位入座后都会有一份风干48个月嘅伊比利亚火腿🍖,由农场直送,新鲜得黎咸度刚好,肉质嫩口。餐包用上Bakehouse嘅sourdough,配上舖头自家制嘅烧茄子酱同蒜蓉牛油酱,非常有诚意Appetizers▪️Foie gras burger 鹅肝mini burger一上菜就闻到油香,细细一件刚好,入口即溶,唔会太腻▪️Soup du jour是日餐汤系蘑菇汤,味道香浓creamy,仲食到粒粒打碎嘅磨菇,用料好足▪️Duck Leg Confit卖相一流🤩,油封鸭外层薄脆油润,一切开内里满满肉汁,口感嫩滑,而且鸭肶腌得好入味,唔加酱料都好好食,厨师仲巧妙地用左酸红萝卜丝做配菜,同鸭肶一齐食仲会解左油腻感▪️USDA Prime Striploin牛扒煎得好靓😚外层微脆,入面呈粉红色,肉质细致juicy,火侯控制得非常之perfect‼️黎之前已经切好一件件,摆盘整齐,大力推介🌟🌟Side D

🍽️Dinner Set $498/pax

Side Dishes
▪️Russet Potato Fries
▪️Grilled Asparagus

▪️Dessert
甜品可以拣栗子挞/Tiramisu,两款质素ok✔️味道正常

▪️Lemon Tea

套餐有由前菜到Main同side dishes 都有几款可以拣,仲可以upgrade 去Chef Special。员工每一枱客都好细心介绍menu,服务几好👍🏻
Duck Leg Confit