2024-08-25 346 浏览
今日去完按摩,懒懒地唔想去买嘢煮嘢食,打算叫外卖,谂起小玛哥,之前都想试食,一于就叫佢。上网落单大概半个钟就到,嚟到啲嘢都仲系热嘅°我叫咗金牌三宝米线,要咗小辣,配料有炸猪扒,爽口大虾球,同埋辣肉酱,小食就叫咗辣味金奖凉白肉,同昭通酱鸡翼,饮品我就叫咗咸柠七,解吓热气,另外甜品就试吓佢𠮶个玫瑰冰冰粉°首先讲碗米线先,要咗小辣,其实一啲都唔辣但好够味,猪扒嚟到可能时间关系,淋咗少少,肉质一般,有少少嚡,炸酱就一嚿嚿肉碎黐埋一齐,好够味,大虾球就真系好爽口弹牙,个昭通酱鸡翼,炸得好香口个酱汁好似面豉酱蒜蓉加埋一齐,好特别,另外金牌凉白肉就一般,薄切腩肉略嫌太肥,咸柠七就唔使多讲'玫瑰冰冰粉有少少桂花味,甜甜地用嚟解辣一流。
唔使多讲'玫瑰冰冰粉有少少桂花味,甜甜地用嚟解辣一流。
2024-08-25