餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2017-06-14 153 浏览
和男友在旺角睇完戏,突然好想食米线,见到旺角有好多间真系眼花撩乱丫!男朋友话之前试过呢间,带我试试佢叫左酸辣小小辣,蟹子丸同腩肉,酸辣味道唔错,辣味用酸辣各半,而且低下有肉碎,汤底好甜!腩肉就鞋左少少。我叫左麻辣走酸小辣,都系蟹子丸同猪肚,汤既味道更加甜,唔错唔错。佢既辣系偏甜的,而且原西既味道同汤好夹。米线都好多好大碗!皮蛋就不过不失,好似味道淡左少少。夫妻肺片-好大碗,够晒滋味啊。两个人叫两个小食真系食唔晒,佢既米线偏大碗,下次应该叫一个小食就够。呢餐都哈皮满足,呢间会再食!

男朋友话之前试过呢间,带我试试

米线都好多好大碗!
皮蛋就不过不失,好似味道淡左少少。
夫妻肺片-好大碗,够晒滋味啊。

2017-05-14