2024-12-08
日本宫崎A4、A5和牛烧肉❤️两年获得米芝莲推介👍🏻 呢间日本烧肉口碑都唔错,采用日本宫崎进口嘅A4同A5和牛,质素有保证👍🏻当晚叫咗$498 + 10%嘅Tasting Menu除咗和牛之外,套餐入边都有好多其他嘢食,包括前菜(沙律同和牛他他)、海鲜(大虾同帆立贝)、鹿儿岛五花肉、海鲜烧饼、冷面或乌冬同甜品❤️前菜宫崎和牛牛肉他他调味啱啱带出黄牛嘅鲜味,加埋法包啱啱好😬套餐入边觉得最好食嘅系薄切牛舌心芯❤️ 顺滑得来又大少少爽口,和牛味好香😋宫崎和牛寿喜烧风牛板腱烧完之后配生鸡蛋,带点甜味配合得啱啱好🤎因为以上两样火喉要掌握得啱啱好,所以职员都会帮你烧🫶🏻宫崎和牛特上肩肉眼、上牛排肉、鹿色岛五花肉都可以自己烧,每样质素都好高,跟埋生菜可以包住一齐食💚大虾同帆立贝都几新鲜,烧起上嚟都几鲜甜🦐最后嘅海鲜烧饼、冷面同乌冬,同埋黑糖珍珠雪糕都好好食,有惊喜🖤另外经理哥哥服务好好,值得一赞👍🏻
当晚叫咗$498 + 10%嘅Tasting Menu
因为以上两样火喉要掌握得啱啱好,所以职员都会帮你烧🫶🏻
大虾同帆立贝都几新鲜,烧起上嚟都几鲜甜🦐
另外经理哥哥服务好好,值得一赞👍🏻