呢间位于锦田嘅𝚌𝚊𝚏𝚎,哩个星期啱啱系粉岭开左新店🏠新店位于前粉岭裁判法院🏛系法定嘅三级历史建筑,大家去开饮咖啡嘅时候,亦都可以顺便参观一下😆𝚌𝚊𝚏𝚎两边有落地大玻璃,比日光掺入𝚌𝚊𝚏𝚎内☀️窗边既榻榻米位置都非常舒适✨空间都大~𝚌𝚊𝚏𝚎提供吾同包类,意粉同轻食,仲会有时举办𝚠𝚘𝚛𝚔𝚜𝚑𝚘𝚙添☕️✨🥯贝果拼自家制火腿忌廉芝士$𝟺𝟸𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕软韧度适中✨好好咬😆配埋𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎味道好好🥰钟意食𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕既话必试👍🏻🥗温泉蛋杂菜沙律$𝟻𝟾+慢煮鸡胸$𝟸𝟻沙律菜好新鲜✨配埋大大粒温泉蛋,不过份量黎讲觉得小贵🤏🏻🥲不过鸡胸意外超好食🥰超级淋如果食沙律一定要加配👍🏻🍰包青天$𝟺𝟾哩个系法院限定𝚖𝚎𝚗𝚞🤣其实即系自家制巴斯克芝士蛋糕~个名设计得好好✨蛋糕算大份不过味道一般🫢如果再湿润𝚍会更好🍵玄米茶𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟾好少香港见到哩款野饮✨见到梗系要叫返杯🥰饮落几浓,甜甜地,如果茶味再香𝚍就更加好✨☕️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢$𝟺𝟹上到黎见到好大杯几惊喜🥰不过味道小失望,觉得咖啡味唔够浓😢希望可以改善下💪🏻

🥯贝果拼自家制火腿忌廉芝士$𝟺𝟸

🥗温泉蛋杂菜沙律$𝟻𝟾