2022-12-31
香港➰尖沙咀2022年最后一post ❤️ 身为生粉 柳柳粉 同小草 一定要去帮衬既居酒屋🥰🥰而家晚巿只要有follow & like左影の鸟Ig 就会有8折优惠😆 (某些菜式不适用)好抵食❤️❤️ 但留意返 有d罕有部位 例如鸡腰肉 鸡冠等都暂时未有货😩▶️ 腐竹鸡汤💸 免费一入口系淡淡既鸡汤味 但饮到后尾 鸡汤味会好出 配合埋半溶既腐竹 好有口感😆▶️烧帆立贝伴海胆酱 💸 免费 烧香左既帆立贝配埋海胆酱 好有咸香味👍🏻▶️ 盐烧牛舌 💸 $78牛舌十分嫩滑!!! 必叫!!💯平时系其他餐厅食既厚牛舌都好嚡 🥲🥲▶️ 豚肉苹果串 💸 $48店员推介 但My同朋友都表示味道唔岩我地🙈▶️ 盐烧黑豚腩串 💸 $42不过不失😚😚▶️免治鸡肉棒 💸 $58可以点生鸡蛋黄酱 加左就会比较滑 但会令到鸡肉串淡味左所以MY中意唔点生鸡蛋黄食🤣 你地呢?▶️牛肉他他伴日本海胆💸 $178牛肉他他落得太重麻油味 掩盖左海胆既味道🥲🥲🥲▶️日本海胆伴黑鱼籽💸 $198有帆立贝 海胆 三文鱼籽同黑鱼籽❤️ 各样都好新鲜 好鲜味😆😆▶️和牛寿喜烧 💸 $588和牛十分肉质软嫩!油花既分布都十分平均😍▶️九龙球(6粒) 💸 $98由寒天
2022年最后一post ❤️
▶️ 盐烧黑豚腩串 💸 $42
不过不失😚😚
▶️免治鸡肉棒 💸 $58
可以点生鸡蛋黄酱 加左就会比较滑 但会令到鸡肉串淡味左
所以MY中意唔点生鸡蛋黄食🤣 你地呢?
▶️牛肉他他伴日本海胆💸 $178
牛肉他他落得太重麻油味 掩盖左海胆既味道🥲🥲🥲
▶️日本海胆伴黑鱼籽💸 $198
有帆立贝 海胆 三文鱼籽同黑鱼籽❤️
各样都好新鲜 好鲜味😆😆
▶️和牛寿喜烧 💸 $588
和牛十分肉质软嫩!油花既分布都十分平均😍
▶️九龙球(6粒) 💸 $98
由寒天啫喱包住不同既生果 例如火龙果 蓝莓 士多啤梨 奇异果等
首先寒天啫喱平软淡味 咬落去之后会食到不同既生果 好特别既一个甜品
唔怪得AK都推荐啦😚😚😚😚
▶️ 苹果汁💸 $48