依个套餐$388系包含加咗火龙果调色嘅牛乳锅+barbie粉嘅墨鱼滑+粉红玫瑰花造型嘅砵仔糕🌹另外不得不提个环境,真系装修得劲靓劲打卡😍唔同区域有唔同主色做主题🎨同埋我之后听朋友讲先知,原来里面系有间隐蔽打卡房嫁🤩🥛牛乳锅嚿木瓜好甜呀,同埋落咗好多干花好少女梦幻感💗我哋系渌晒其他嘢,最后先渌菜,都仲仍然食到好出好浓嘅牛奶味🤩☯️ 太极两仪 $428摆盘好靓📸 系结合咗浸过红酒嘅安格斯牛肉🍷🐂 +浸过黑松露牛乳嘅梅花猪肉片🥛🐖相较下我就钟意牛多啲,真系会食到淡淡嘅红酒香😋而个猪就因为本身已经系食紧牛乳汤,所以会分别唔大,除非叫其他汤底😜🥟七彩饺子 $108每只色都系有唔同馅料唔同口味嫁,记得绿色系有韭菜,蓝色系有虫草花,其他就唔记得lu🤪🦆台湾鸭血 $78好大片好动L,不过配牛乳汤底会味道太清,要沾返啲辣嘅调味先够衬鸭血😆🐟即炸鱼皮 $58块块都超大片,记得唔好渌咁耐先食呀😬🥬花花绿绿 $118超大一盘有大概10款蔬菜,而且食得出啲菜系好新鲜好甜呀😍🌹琥珀诱惑 $88Base系番石榴汁,然后再加咗奇异果汁🥝橙汁🍊菠萝汁🍍酸酸甜甜好refreshing🥰同埋嚿玫瑰花冰溶得好慢,keep到成餐

🥛牛乳锅

☯️ 太极两仪 $428

🥟七彩饺子 $108

🦆台湾鸭血 $78

🐟即炸鱼皮 $58
块块都超大片,记得唔好渌咁耐先食呀😬

🥬花花绿绿 $118
超大一盘有大概10款蔬菜,而且食得出啲菜系好新鲜好甜呀😍

🌹琥珀诱惑 $88
Base系番石榴汁,然后再加咗奇异果汁🥝橙汁🍊菠萝汁🍍酸酸甜甜好refreshing🥰同埋嚿玫瑰花冰溶得好慢,keep到成餐都够冻冰冰又唔会整淡𠮶味👍🏻

💐花月豪庭 $128
好搞笑个外型似甜品,但其实佢都系杯饮品嚟嫁😆系加咗蓝莓同苹果嘅北海道牛奶,饮落会有啲似yogurt🥛面头仲有嚿棉花糖蛋糕,同埋啲水果劲新鲜,食食吓火锅可以食返几个生果好解腻😚