2013-07-31 82 浏览
是晚唔系好舒服, 好似想作病咁, 所以嚟食碗粥, 希望冇咁油腻会好d啦~呢度都几光猛, 但卡位只有几张, 而收银就响正入口位, 人一多D就会阻住个门口, 等人入唔到lor~~同老公一人一个粥, 再加多1碟炒面, 个粥就唔错, 但个面就唔得lor~~ 猪肚肉碎粥猪肚都几多, 可能猪肚冇味, 所以加d肉碎去吊下味, 但其实都系执料加粥, 都唔系再滚, 所以都系冇乜味, 但好在个粥底都唔错~  炒面又林又碎又冇味, 我食咗1啖已经唔想再食~ 黄沙猪润粥呢个贵少少, 应该系即叫即滚, 所以要等下先有, 猪润好大块, 不过唔un, 而且又唔会滚到好老, 又或者生到出血水, 熟到啱啱好, 而且滚咗d味出个粥度, 好好味~

猪肚肉碎粥
炒面 猪肚肉碎粥

炒面
又林又碎又冇味, 我食咗1啖已经唔想再食~

2012-11-30
$29.5 (晚餐)