2023-03-26 135 浏览
三月生日第十擊多謝中學同學請客嘅生日dinner適逢係素食日 就諗到去一訪再訪嘅新潮素食Cafe素年years喇 今次去近mtr嘅Be 黃埔店食品配搭色彩繽紛 唔係食素嘅朋友都會適應到味道都佳👍🏻份量十足 女性朋友叫幾款加小食加甜品開心Share生酮薑汁花椒檸檬汁牛油果沙律🥗沙律汁有薑 同花椒 帶少許辛辣去濕有益 內有有機沙律菜什甜椒 藍莓等還有青檸片 夠fresh又開胃 青花胡椒白汁意粉面頭有炸年藕 香脆白汁意粉又creamy又唔會過淋素年經典不可能肉醬意粉大家都覺得同平日食葷一樣味道 肉醬加芝士 十分滋味果然係其一經典招牌菜式秘制香茅白咖喱吉烈豬扒定食嗰白咖喱汁令我諗起沙x王經典咖喱汁味道香濃配合白飯一流素炸豬扒亦香脆可口素年經典不可能芝士漢堡配菜嘅蕃薯條一樣十分精彩香脆又帶甜 不可能漢堡扒(juicy 唔乾)配芝士洋蔥同有機菜同平日食漢堡冇分別🤭重叫左印尼木薯片香脆可口記得訂座 當晚都full 場(同限時90分鐘)#years#素年#黃埔美食#有機菜#素食#素菜#人氣素菜#hkfoodblog #hkfoodig #hkfoodblogger #hkfoodie#hkfoo
三月生日第十擊

素炸豬扒亦香脆可口

素年經典不可能芝士漢堡
配菜嘅蕃薯條一樣十分精彩
香脆又帶甜
不可能漢堡扒(juicy 唔乾)
配芝士洋蔥同有機菜
同平日食漢堡冇分別🤭

重叫左印尼木薯片
香脆可口

記得訂座 當晚都full 場(同限時90分鐘)
#years#素年#黃埔美食#有機菜#素食#素菜#人氣素菜#hkfoodblog #hkfoodig #hkfoodblogger #hkfoodie#hkfoodsnap #hkfoodshare#素食日#素食Cafe#素食餐廳