平时放假偶然都好钟意饮下茶~呢间主打新派粤菜。食物精致美味之余,环境亦宽敞舒适,绝对系一个好选择。周末中午仲有免茶芥优惠添~清香柚子冻鲍鱼烟雾弥漫嘅感觉既梦幻又吸睛🥰爽脆鲍鱼配上清香柚子粒,清新嘅头盘,好喜欢呢个组合!黑毛猪咸水角猪仔🐷造型超可爱。外层金黄酥脆,咬落带点烟靭软糯,内里馅料香浓多汁。清香富贵虾饺采用透薄晶莹嘅水晶皮,用上爽脆鲜甜嘅濑尿虾馅料,加入柠檬叶,味道更有层次。金蒜瑶柱蒸冰岛鲽鱼鳍笼仔饭鲽鱼出现系中式菜,好新颖~鲽鱼微微火炙过,满满油香,入口即融~同个饭好夹,不禁食完一碗又一碗!仲叫左腊味糯米包、黑白芝麻暇多士、香茅脆皮烧乳鸽⋯仲有甜品月柠檬蜂蜜蛋散同金箔怀旧芝麻卷☺️我向来好钟意食蛋散,呢度嘅好酥松,而且个蜂蜜系带有柠檬香,酸酸甜甜更好味🤤

清香柚子冻鲍鱼

黑毛猪咸水角