精致法国菜,打卡庆祝好去处!拣左呢间餐厅同朋友庆祝生日。餐厅装修精美,充满法国风情,环境舒适,好啱三五知己食饭倾偈。野食摆盘精美,无论主菜定系配菜都好好食。推荐红酒炖和牛颊肉👍🏻,牛肉好淋,配上薯蓉同红酒汁,卖相同味道都好出色。因为要收切饼费,所以我地叫左款甜品,写字同朋友庆祝。Crepes suzette法式可丽饼必试👍🏻 橙酒酱汁唔会太甜,软熟可丽饼配上金宝脆脆,口感好丰富。 除咗单点餐牌,餐厅仲有推出节庆餐牌,供应至农历新年为止,啱晒book 枱庆祝节日。总括黎讲,样样野食都好吸引好好食,同埋冇谂过份量都几多,最后食到捧住个肚走😹 侍应服务周到,会主动帮手换碟同埋斟水。环境舒服宁静,室外座位仲可以见到海景,值得推荐👍🏻
精致法国菜,打卡庆祝好去处!

2025-01-08
庆祝纪念
生日
  • Wagyu Beef Cheek Bourguignon