2023-11-26
餐境环境高格调 充满韩式气氛Uni爱好者净系望到相都🤤🍽️ 海胆紫菜包饭(必点⭐️)🍽️ 韩式生牛肉🍽️ 半半炸鸡(原味)(甜辣)🍽️ 八爪鱼牛肋骨(Regular)🍽️ 鱼籽蛋卷🌟韩国济洲味道搭以大厨创新精致的菜式,今次就为咗海胆紫菜包饭慕名而来🤩包饭面层满满海胆配鱼子,下层系牛肉他他,一口一件充满不同层次的鲜味💖讲到生食牛肉🐮小妹都真系净系敢食韩式生牛肉,独特酱汁伴切细牛肉加鸡蛋,旁边配有不同款式的韩式泡菜,加埋脆脆紫菜一齐食,口感同味道都💯韩国代表菜式又点少得炸鸡?因为太好食,所以最后我地encore多咗一份洋葱芝士及原味😂炸得松脆系基本,而且能够保持鸡肉多汁就绝对加分,仲配上明太子辣酱,正👍🏻(原味同甜辣味都系最推介)不过八爪鱼牛肋骨就略为太干,八爪鱼只有淡淡的味道,牛肋骨就正常发挥,煮得好腍好入味。所以配咗萝卜、冬菇、炸莲藕,都系唔错的韩式住家味道。鱼籽蛋卷又系一道打卡菜,大大粒鱼子满满倒在蛋卷,蛋卷内层夹咗紫菜,味道甜甜,系唔错嘅前菜
Uni爱好者净系望到相都🤤
🍽️ 海胆紫菜包饭(必点⭐️)
🍽️ 韩式生牛肉
🍽️ 半半炸鸡(原味)(甜辣)
🍽️ 八爪鱼牛肋骨(Regular)
🍽️ 鱼籽蛋卷
(原味同甜辣味都系最推介)