2024-02-05 374 浏览
咁啱之前同成班FRIEND一齐试过觉得唔错,于是今次再带埋男朋友黎试下2人dinner set㊗️主菜-慢煮西班牙黑毛猪肋骨配秘制BBQ酱汁推介指数✅✅✅✅✅呢个秘制BBQ酱汁同西班牙黑毛猪肋骨嘅配搭,真系太正👍。慢煮🕰️嘅猪肋骨保持咗肉质嘅juicy,口感软绵绵嘅,仲有一种自然嘅肉香味😋。当你嚼住肋骨𠮶阵,个人系曼妙嘅世界入边✨。秘制BBQ酱汁嘅味道系舌尖上嘅震撼🔥,蜜汁嘅香甜伴随番茄、牛至等香料嘅浓郁,同猪肉嘅味道交织出一个完美嘅组合👌。食落去既唔会太辣,又唔会太甜,啱晒边个都掂👏。仲要,佢地嘅BBQ酱汁唔似其他市面嘅BBQ酱呢,佢系独特嘅秘制配方,将西班牙黑毛猪肋骨嘅鲜味,提升到另一个层次💯。食咗一口之后,个嘴仲会留住个BBQ酱汁嘅余韵,真系享受就嚟讲,唔通咪叫人一试难忘🤤?我真系好推荐大家试吓咁配搭嘅滋味喔!👏主菜-西班牙辣肉肠藏红花忌廉意大利饭推介指数✅✅✅✅份量都OK,辣肉肠好香,好多配料,意大利饭晶凝通透,好有咬口头盘-焗芝士白松露薯蓉双色磨菇,手作蟹饼配青瓜酱,香煎带子配芒果莎莎推介指数✅✅✅✅卖相好文青FEEL,打卡一流,头盘已经好丰富,即刻对呢间餐厅加分沙律-蜜烧烟鸭胸
主菜-慢煮西班牙黑毛猪肋骨配秘制BBQ酱汁
推介指数✅✅✅✅✅
主菜-西班牙辣肉肠藏红花忌廉意大利饭
沙律-蜜烧烟鸭胸青苹果沙律
推介指数✅✅✅✅
卖相好吸引,食材及颜色配合得几好,有烟鸭胸及青苹果,味道好夹