荔枝角唔止返工既商厦👩🏻‍💻,入货既香工🛒仲有间超高质既🇯🇵居酒屋🏮橱窗位置挂满🏮 摆放左日式酒桶,店内黑 • 金 • 木系主色,有日式房间用餐区🥢不过我就最钟意坐𝐁𝐚𝐫枱🪑可以睇住👨🏻‍🍳师傅准备美食,未食都满足左一半,食完加埋个质素💯系返左✈️乡下既感觉🇯🇵~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪金龙珠海胆吞拿鱼蓉卷 ($158/4件)你以为系咸蛋黄? 𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!😏依几粒咁𝐒𝐡𝐚𝐫𝐩既橙红金龙珠系自家腌渍蛋黄🧡唔洗惊咸到傻,食落系浓浓蛋香,微微咸味,口感绵密软软😳再加埋浓厚鲜甜海胆 • 绵绵既吞拿鱼蓉,一啖有多重享受😚.▪银丼 • 月见生和牛三文鱼籽 ($238)软嫩靓油花既和牛围住月见生蛋黄🤩再加多层三文鱼籽,油香满满🧡.▪金酒杯 ($168)一杯有齐多款鲜甜既海鲜🤗(海胆 • 三文鱼籽 • 拖罗蓉 • 松叶蟹肉)配左紫菜包住食,一啖食到几款甜,劲满足🥰.▪粟米脆饼寿司 • 和牛三文鱼籽 ($158)墨西哥𝐓𝐚𝐜𝐨脆饼外壳,包住即烧既和牛,油脂渗晒落底既饭到,好香🤤. 日式串烧▪厚烧牛舌心 ($58)▪宫崎和牛串 ($98)▪厚烧鹅肝饭团
荔枝角唔止返工既商厦👩🏻‍💻,入货既香工🛒
仲有间超高质既🇯🇵居酒屋🏮
橱窗位置挂满🏮 摆放左日式酒桶,
店内黑 • 金 • 木系主色,有日式房间用餐区🥢
不过我就最钟意坐𝐁𝐚𝐫枱🪑
可以睇住👨🏻‍🍳师傅准备美食,
未食都满足左一半,食完加埋个质素💯
系返左✈️乡下既感觉🇯🇵

▪金龙珠海胆吞拿鱼蓉卷 ($158/4件)
你以为系咸蛋黄? 𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!😏
再加埋浓厚鲜甜海胆 • 绵绵既吞拿鱼蓉,一啖有多重享受😚
金龙珠海胆吞拿鱼蓉卷

▪银丼 • 月见生和牛三文鱼籽 ($238)
软嫩靓油花既和牛围住月见生蛋黄🤩
再加多层三文鱼籽,油香满满🧡
银丼 • 月见生和牛三文鱼籽

▪金酒杯 ($168)
配左紫菜包住食,一啖食到几款甜,劲满足🥰
金酒杯

▪粟米脆饼寿司 • 和牛三文鱼籽 ($158)
粟米脆饼寿司 • 和牛三文鱼籽

日式串烧
▪厚烧牛舌心 ($58)
▪宫崎和牛串 ($98)
▪厚烧鹅肝饭团 ($78)
▪自家制鸡皮虾 ($58)
烧烤时间师傅控制得岩岩好,全部都好香口 • 唔会干。鸡皮虾好特别,外左个脆面💫
鹅肝厚身,饭团金金黄黄,脆卜卜💥
厚烧鹅肝饭团

▪寿喜烧和牛锅 ($480)
不得了! 𝐀𝟒鹿儿岛和牛有𝟒大块,软软嫩嫩 ,油花靓到呢😌入口即溶,肉味好浓郁🥩
锅内仲有好多配料(野菜 • 滑豆腐 • 菇 • 年糕福袋…)
蔬菜索晒甜甜既寿喜烧汤汁,劲正🤎

▪野饮
无酒精 (汽水 • 果汁 • 梳打...)
多款酒类(日本清酒 • 果酒 • 梅酒 • 啤酒...)
▫️苹果汁 ($28)
苹果汁

温馨提示💕𝐖𝐚𝐥𝐤 𝐢𝐧/订位客人都多,记得𝐁𝐨𝐨𝐤位。
🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
银丼 • 月见生和牛三文鱼籽