2018-10-16
💋 美味四式: 好味😋😋😋.严格啲嚟讲呢餐都唔算系正餐。 只系喺西营盘附近做完嘢,有少少肚饿, 咁啱醒起朋友话呢间台湾嘢唔错,于是决定走去试下。.其实我去到嘅时候佢已经有晚餐, 不过我见隔离枱晚餐嘅份量都唔少, 所以决定唔买晚餐,试试佢个肉燥饭算。.我自己本身好钟意台湾,亦超钟意食肉燥饭。喺香港其实开咗好多唔同嘅台湾特色餐厅, 但系好似暂时未揾到一间令到我觉得好想再去食嘅。 不过呢一间嘅肉燥饭我自己都几满意。 佢嘅肉燥饭唔算好油, 啲肉亦都唔会太肥, 仲有半只蛋同两片萝卜仔畀你。 佢嘅份量其实唔算好细,我之前食过另外一间,份量比佢细,价钱好似差唔多添! .另外我觉得啲店员嘅服务态度都唔错,虽然我帮衬咗一碗饭咁多, 佢哋嘅招呼都无怠慢架。.📢 提提你:. 暂时未谂到,等我下次有机会再食嘅时候睇下有咩提喇。哈哈!
📢 提提你: