2020-04-09
和风牛肉饭定食 $68地狱叉烧拉面定食 $68-今日去开呢边做嘢 由于唔熟悉呢头有咩食 Lunchtime就周围兜个圈睇吓去边间食 见呢度食日本菜又唔算贵就入左去!入去见到好多猫仔摆设 同日式风格既猫画😆我几中意佢地件员工衫几靓🤣-中意食辣既我见到个黑板写叫人挑战吓地狱叉烧拉面 所以我就唔谂直接叫呢个😂 确实食落系够辣既 但未捞匀辣酱之前就咁饮啖汤其实冇乜味!溏心蛋整得唔错 拉面就煮得较软身!同之前食过既霸吗拉面相比 佢个地狱汤底就算成碗辣油浮面 都冇霸吗成口油既感觉 我之前食完霸吗拉面系不停饮水😳总结地狱叉烧拉面味道就一般!-🐮拣既和风牛肉饭 牛肉系有烧过或者煎过 不过食落口有少少韧但肉味几浓 个饭同个汁份量适中 唔会过咸!加埋葱粒、红箩白丝同洋葱食落去几有层次 而面豉汤唔错 唔会过咸!-味道OK价钱相宜!经过开呢头可以试吓!中意猫既人应该都会中意呢间个装修🤣
地狱叉烧拉面定食 $68
总结地狱叉烧拉面味道就一般!