2022-08-18 388 浏览
純素川菜 廚師用心製造 員工用心服務 我既體驗 市面上素川菜並唔多 有水準的 呢間係其中一間主要用既素肉食材- Plant SifuTM 素餐牌選擇頗多宜賓芽菜素肉擔擔面賣相吸引 素肉非常好食 花生醬就唔太食到 真心又辣又麻 食左兩啖放棄左 太廢的我素肉紅油炒手完完全全素肉餡 甜辣甜辣 第一啖感覺會辣d 但呢道菜都適合只能食bb辣既朋友仔琵琶素肉豆腐口感豐富 初食似魚肉慢慢變豆腐 唔係即刻食同沾滿南瓜醬 琵琶仍然保持外脆效果 素肉末爆米花配生菜生菜包都唔差 一片生菜唔夠就包多片 會額外有一碟生菜俾你 包唔哂單食生菜可解辣仲好fresh 素肉年藕餅 蓮藕片托底 入口咸香 無愈食愈咸既感覺 有驚喜液係我最鐘意既一道菜總括而言 一分錢一分貨 會再幫襯呀

總括而言 一分錢一分貨 會再幫襯呀