2021-07-30
作为食肉兽嘅我 素食真系少接触🤭但系食过今餐之后令我有惊喜🤩原来素食都可以咁好食😙👏👏🚩 晚市套餐 $248-前菜: 红火龙果藜麦沙律伴无花果黑醋+四喜烤夫-手卷:香芒牛油果苜蓿芽手卷-汤品:周打黄耳雪耳桃胶忌廉浓汤-自选主菜:黑松露美国芦笋南瓜紫薯焗千层阔面-升级甜品(+$30)宇治抹茶之旅两个前菜都酸酸甜甜所以好开胃,份量正常👍三文鱼手卷我平时就食得多,原来芒果牛油果🥑都好夹同fresh👏👏🤩最最最有惊喜就系个忌廉浓汤‼️‼️ 忌廉好cream同埋真系好浓味👍😜 ,加埋雪耳桃胶口感一流😎主菜千层面都好食😋千层面加埋紫薯令成个面甜甜地😙最后个甜品系抹茶雪糕加黑糖抹茶啫喱,啫喱好QQ好浓味🙌🏼🤘🏼🤘🏼🚩大啡菇松露薄饼 $158呢个真系必须推介‼️‼️食材非常足料 第一啖食已经食到好香大啡菇嘅味道👍👍加上有芝士嘅配搭一流👏👏🚩土匪腐皮卷 (4件)$78外型好似一只炸鸡皮好可爱😂上枱嘅时候闻到好香土匪味做到外脆内软😋😋😋不过我以为腐皮入边会有啲红萝卜丝等等 如果有番更多食材就100分😋😋总结时间🥰整体来讲环境坐得好舒服服务态度都好好👍👍👍👍👍服务员会keep住帮你加水好少食素嘅朋友可以一试一定会令
作为食肉兽嘅我
-手卷:香芒牛油果苜蓿芽手卷
-汤品:周打黄耳雪耳桃胶忌廉浓汤
-自选主菜:黑松露美国芦笋南瓜紫薯焗千层阔面
-升级甜品(+$30)宇治抹茶之旅
两个前菜都酸酸甜甜所以好开胃,份量正常👍
主菜千层面都好食😋千层面加埋紫薯令成个面甜甜地😙
🚩大啡菇松露薄饼 $158