2019-03-02 1805 浏览
今日早上去完中学表演就好饿,但又忙到唔得闲食lunch,所以dinner就同好朋友食餐好既。朋友唔需要多,有几个知心好友就够☺️一直都好大压力,只不过唔讲人地永远觉得你无野,人永远唔会去认真了解另一个人,只系会凭外表就判断左一个人的好与坏。完左sem,互相呻互相倾诉互相support真系好重要,咁先继续能够走落去💪🏾咁耐都唔知原来荔景有间咁高质既餐厅,一开始book左素食自助餐,去到见到好多肉,又沙嗲鸡串又羊肉又汉堡,食落劲好味,以为中左伏,谂住算啦反正都几好食,后黎同staff倾开偈再问既时候先知真系全部系素食黎,我同朋友即刻O左嘴😂真心整得好似肉lol👍🏾Staff仲好好临走送左拣食雪糕比我地😍好正好食!有得拣室内暖笠笠,都有得拣室外露台宁静又浪漫,最岩倾偈影相😆近住圣诞节有哂圣诞装饰,真系好岩打卡听讲做到一月尾,要食就衬早😂坚抵食!

Staff仲好好临走送左拣食雪糕比我地😍好正好食!

听讲做到一月尾,要食就衬早😂坚抵食!
2018-12-20