2025-01-11 356 浏览
呢个行行下突然想食寿司, app到一check 呢度冇人等紧位,行到过嚟果然直接可以walk in,开心~今次有试少少新嘢鱿鱼都还可以 但觉得咬得有啲攰炙烧真鲷配柚子醋萝卜蓉,呢个几好食,都算系有啲油份嘅鱼,炙过几香,食落味道有啲层次 仲有个炸水牛芝士,呢个都值得一试,虽然唔算好热,但好香同拉丝,size都好方便食之后仲有我必叫嘅最爱们, 啖啖omega 3鱼油安定好食嘅酱烤特选中吞拿鱼腩、酱烤蝶鱼鳍边、炙烧三文鱼田乐味噌、三文鱼腩配三文鱼子、大切特选三文鱼腩etc最尾见有新嘅甜品又叫黎试下,我哋叫咗个开心果tiramisu同焙茶蛋卷开心果tiramisu都食到有开心果味嘅(因为有开心果碎)但唔算浓味,叫做一试无妨焙茶蛋卷比较有惊喜 因为其实前面食寿司食到饱咗九成,个胃都无乜位再食啲咁济嘅嘢,所以个蛋卷比较多蛋糕少啲cream其实系几好嘅balance

今次有试少少新嘢
鱿鱼都还可以 但觉得咬得有啲攰