餐厅: 千両 (德褔廣場1期)
资讯:

2021-10-27 931 浏览
呢间千両,想系到食午饭都起码要12点左右到,今天好彩女友早少少去揿飞,终于食到,但都要等廿分钟左右先入得! 上次,迟10分钟,系想等都无得等🤪一睇餐牌,都难怪佢咁爆,都算多选择之余,价钱仲好合理,餐后想饮杯咖啡,可以加$8😛 女友叫我试下,因佢上次嚟都有饮,话唔错。我拣咗寿喜烧定食,因为都想试吓得唔得,女友拣翻上次佢食个个炙烧寿司+荞麦面定食。 成份定食都真系几多嘢食,食紧时都几忙下,我又要试吓女友个啲呢🤣个炙烧寿司+荞麦面定食其实仲有份炸虾加粟米薯饼,整个餐都唔错嘅,未去到好好味,食晒就一定好够饱😄至于我个寿喜烧定食,又系好似食唔切咁,啲嘢都好快冻咗,可能坐嘅位置又比较大冷气风,如果个锅可以热啲就好好多,至于啲牛系好正常嘅肥牛,sorry,都唔系我俩钟意食嘅😛 菜又少咗啲,所以⋯⋯下次唔会再叫呢个虽然未去到好好味,但整体都系好评嘅😋👍🏼午餐餐牌

炙烧寿司+荞麦面定食

寿喜烧定食

虽然未去到好好味,但整体都系好评嘅😋👍🏼

午餐餐牌

2021-10-20
$117.7 (午餐)