2023-06-02
其实佢进驻沙田之后一直好想试,但次次想去都大排长龙无计啦,同埋佢有时系有位但唔放人入去!今次咁啱接近黄昏5点半,买完嘢见无乜长龙就过去望吓,点知等了5分钟就入到lu~比起寿司郎,咁杉玉其实系装潢靓啲坐得舒服啲,同埋好日系,但我个人来说都几钟意寿司郎的car位,重点系回转寿司courier过嚟好开心讲返今次叫咗啲咩:1) 天妇罗盛合-有鱼有虾有茄子,炸得好好味,摆盘都好骨子,又有2款盐任君选择!2) 炙灼烧芝士-三文鱼、熟虾、玉子饭唔系白饭,系有味饭,不错, 每款都好好味好香,用了车打芝士,系邪恶但好吸引3) 茶碗蒸(基本上去亲寿司郎都叫)卖相已一流,同埋好保温,个蛋好滑, 也有好多丰富饀料,如:虾、肉碎、带子、三文鱼籽,好味!4)炸串合盛有5串, 炸得啱啱好,包括﹕炸虾、蔬菜、两串鱼、鹌鹑蛋5) 三文鱼寿司, 因为油份够太好味, encore多碟整体来说很好,服务也周到, 但系都比较钟意寿司郎很多款式。\(≧▽≦)/
讲返今次叫咗啲咩:
2) 炙灼烧芝士-三文鱼、熟虾、玉子
3) 茶碗蒸(基本上去亲寿司郎都叫)
4)炸串合盛
有5串, 炸得啱啱好,包括﹕炸虾、蔬菜、两串鱼、鹌鹑蛋