2024-02-13
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯山本屋最近新开分店系尖沙咀就真系方便好多,之前经过大围店每一次都系好多人,呢个日本百年乌冬店,系尖沙咀店外都见到有师傅亲手制作过程,价钱都好抵食大约一百蚊左右就可以食到佢地砂锅乌冬。仲有无敌海景🥰人吉列虾明太子忌廉平乌冬 (尖沙咀限定)明太子上有生蛋黄加上奶味creamy 忌廉口味充满咸香,乌冬扁平形状,食落好惹味!吉列虾亦炸得唔错,又脆唔会油,虾肉也鲜甜弹身!二只真系唔够呀😝名古屋黑赤鸡翼山 (尖沙咀限定)份量真系好多,分别系香辣味同黑芝麻味,黑芝麻味食落又几好味.二只味道都好钟意!吉列猪扒煮乌冬汤底选择左咖喱味,因为系砂锅食到最后汤都系暖暖地,上枱时系滚汤,加上生蛋,咁嘅天气食真系好正,乌冬形状有少少规则唔系平时食开嘅圆形,咬落有嚼劲!猪扒咬落松软!如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯山本屋 (LCX) (尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦LCX3楼32号舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
吉列虾明太子忌廉平乌冬 (尖沙咀限定)
名古屋黑赤鸡翼山 (尖沙咀限定)
份量真系好多,分别系香辣味同黑芝麻味,
黑芝麻味食落又几好味.二只味道都好钟意!
吉列猪扒煮乌冬
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
山本屋 (LCX) (尖沙咀)
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦LCX3楼32号舖