餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2022-11-22 30 浏览
期待咗好耐嘅餐厅🤍自选五𩠌车仔面 $63第一次叫五𩠌嘅车仔面,平时都系叫开三𩠌🤣因为今次同朋友share一碗,所以可以嗌多啲料一齐食!我哋嗌咗香辣鱿鱼、鸡中翼、豆卜、萝卜同埋生菜,面底系幼面,酱汁方面拣咗腩汁同小辣。个人最钟意食佢嘅豆卜同萝卜,因为佢哋索完啲汤之后真系好Juicy!鱿鱼都好好味,非常爽口!招牌鲜炸肉丸 $30呢个炸肉丸外脆内软,有啲家的味道,因为同我屋企平时整开嘅好似!肉丸加咗洋葱,所以会食到有少少爽脆,而且好鲜甜!招牌煎饺子(芝士粟米&韭菜) $42呢个饺子真系超出色,朋友食完忍唔住大赞好味,仲即场买咗一打生饺返屋企煮!我哋都好钟意佢嘅芝士粟米煎饺,因为啲芝士可以拉丝,同平时用片装芝士𠮶啲饺子嘅味道完全唔一样!佢嘅韭菜饺都唔错,猪肉同韭菜嘅比例啱啱好,而且Juicy。爆浆阿华田西多士(朱古力榛子酱) $33作为西多士同阿华田嘅爱好者,呢个西多真系超啱我胃口!之前见到其他foodie post已经好想食,今次终于试到!佢个西多士可以拣朱古力榛子酱同埋花生酱,我哋拣咗朱古力榛子酱。西多士食落每一啖都有香浓嘅阿华田同榛子味,真系好邪恶,但好好味啊!而家一路打又一路好想食,真
期待咗好耐嘅餐厅🤍

自选五𩠌车仔面 $63

招牌鲜炸肉丸 $30

招牌煎饺子(芝士粟米&韭菜) $42

爆浆阿华田西多士(朱古力榛子酱) $33
作为西多士同阿华田嘅爱好者,呢个西多真系超啱我胃口!之前见到其他foodie post已经好想食,今次终于试到!佢个西多士可以拣朱古力榛子酱同埋花生酱,我哋拣咗朱古力榛子酱。西多士食落每一啖都有香浓嘅阿华田同榛子味,真系好邪恶,但好好味啊!而家一路打又一路好想食,真系回味无穷!