餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

2019-08-27 421 浏览
今晚谂住去食个饭点知饭都未食就一肚气!等地我地张飞时行到去门口有位白头发黑衫嘅男人带位,一见到我地就话: 吧枱坐唔坐?唔坐就再等!我问:咁大概要等几耐?佢就特然跳制劲恶咁答: 答你唔到㖞!我点知要等几耐?!!我即刻呆咗,谂唔明一个咁简单嘅问题点解要换嚟咁差嘅对待?我地系门口等多咗一阵谂住入到去再投诉啦⋯⋯点知过咗几分钟有另一位女职员就带我地入坐,入去先发现起码有3张吉枱冇客坐㗎!咁到底个男人恶我嘅原因系咩呢?!我再问下其他职员发现原来个黑衫男人系“经理”,全舖最大系佢!而且系我地向另一位职员了解紧嘅同时,就见到有位戴眼镜面圆圆嘅女职员已经走去同呢位经理同仲有另一位著黑色制服嘅男职员八只眼向我方向望,倾倾下计仲用手指向我方向,好似讲我哋对佢嘅不满。为免呢位脾气咁差嘅经理会系我地食物里面加料,为咗健康著想我地决定即时离开呢间餐厅,以后亦唔敢再帮衬。希望大家要去食嘅话记得唔好问佢任何问题喇🙃免得食餐饭又受惊又受罪啦!
今晚谂住去食个饭点知饭都未食就一肚气!
等地我地张飞时行到去门口

我问:咁大概要等几耐?
佢就特然跳制劲恶咁答: 答你唔到㖞!我点知要等几耐?!!

我即刻呆咗,谂唔明一个咁简单嘅问题点解要换嚟咁差嘅对待?

2019-08-27