2024-09-18 258 浏览
我也是看了YouTube 介绍而慕名而来的!香港连锁餐厅多的是,独立店舖已买少见少,何况非集团背景的小店,-定要支持一下,所以都系千山万水长途跋涉到来帮衬,可能今日系公假,就算系三点时段,都人头涌涌,-位难求! 好在角落卡座有人刚离座,所以啱啱好,唔驶等!真心菜单款式多,价钱算系咁,由于第一次试,所以点了最贴地但又唔系间间茶记有嘅叉烧汤意加煎双蛋配多士,饭脚叫咗炸猪扒面。真心食物算好食,猪扒面有两件猪扒,算系多,而且猪扒味道唔错,其实系煎猪扒非炸猪扒,公仔面煮得刚好。叉烧意粉中的叉烧唔算柴,意粉汤底亦不求其,加上杯斋鸳鸯,饮得出茶味!整体算出色!如果我住系附近,我应该都会系常客。
如果我住系附近,我应该都会系常客。
2024-09-18
$39.5 (午餐)