2021-09-11 82 浏览
本身个人对打卡店有少许偏见,好多都得个样,食物质素好中下但又overpriced. 最初见到枫子都比佢个特别用色、秋天及怀旧的感觉吸引,但一来怕中伏,二来怕排队,所以一直冇去。今日终于系非繁忙时间去到,唔洗排队!入到去个感觉同睇相都好似,真系好靓同个环境系舒服既!但始终地方偏细,台同台之间系好近,个气氛好受隔离台客人影响。讲返食物,叫左个提子cream cake 同一杯coffee mojito soda. 个蛋糕好出色,好香好light, 绝对会令人回味! $68/件唔平,但对得起呢个价钱。 至于杯野饮,真系打卡就靓,饮落味道好奇怪。虽然听落好似废话,但真系钟意既人先会钟意,而我本人系觉得难饮。柚子,柠檬,咖啡同梳打水真系唔夹。虽然来到时身水身汗,但坐落几冻,早知正正常常叫杯热latte算😂其实都好想试热食,见到个卖相又系几唔错,但都就黎到dinner time, 唯有下次有机会再试了!

香印提子乳酪忌廉戚风蛋糕
Yuzu  coffee  mojito  soda