2020-10-05 200 浏览
想试超耐,但次次见到都系排晒长龙!!今次专登2点几3点先黎,等左一阵就有位,终于比我试到一生悬面!!我见到佢有个名古屋捞面好似几特别,仲要又无图,好似几神秘咁,但价钱又唔贵,所以决定挑战一下,另外都想试下佢地嘅唐扬炸鸡(咁难得排到就想试多d野)首先到嘅系唐扬炸鸡,系刚刚炸起,个皮好脆,炸粉好薄,鸡块非常juicy!! 但个人觉得唯一小小不足就系有少少唔够入味。朋友点嘅系樱花虾沾面,樱花虾都好足料,同埋好中意佢d拉面够粗,口感好好但个人都系觉得个汤有少少偏淡味之后就到我叫嘅名古屋捞面!简直系非常非常好食!!!!超抵食!有叉烧又有温泉蛋,另外仲有蒜,葱,紫菜,肉碎,同少少汤汁,捞埋一齐简直不得了非常惹味!大家如果中意食葱蒜依啲味就一定要试下(只蛋系我唔小心插烂左先记得要影相)另外一个好抵赞嘅位就系,佢地嘅拉面真系好足料!大大碗!一定食得饱!

但个人觉得唯一小小不足就系有少少唔够入味。
唐扬炸鸡

但个人都系觉得个汤有少少偏淡味

樱花虾沾面

非常惹味!大家如果中意食葱蒜依啲味就一定要试下
(只蛋系我唔小心插烂左先记得要影相)

名古屋捞面

2020-10-02