餐厅: 林記小食
资讯:

2021-11-17 667 浏览
之前听朋友讲呢度烧卖好食,但嚟过两三次都撞唔啱佢嘅时间,呢排有睇到佢嘅报导,话佢每一日都系人手制作自己包,令我更加想食,隔住个mon都流晒口水🤤,试到佢嘅真身! 烧卖 $8/5粒今次终于比我试到,食落去系比较烟韧,食得出佢有鱼肉味,真系唔系平时𠮶啲烧卖,真心好好食,食一串真系唔够。加埋佢个辣汁,少少炒香过嘅辣椒,简直食唔停,差啲仲食晒朋友个串😂😂鱼蛋 $5/5粒自己本身唔系太钟意食鱼蛋,又拎咗朋友一粒试下,鱼蛋个质感比较厚实,唔系弹牙𠮶只,加上自己麻麻哋鱼蛋,都系食返烧卖开心啲🍴林记小食🚗 地址: 石硖尾伟智里1-3号白田购物中心G25号舖抵食指数:🌕🌕🌕🌕🌗Encore指数:🌕🌕🌕🌕🌖

烧卖 $8/5粒

鱼蛋 $5/5粒