2024-11-17
朋友生日得登订座 为左一尝佢哋最出名嘅威灵顿牛~ 座拥维港夜景 真系好靓好浪漫 好推介庆祝活动来食晚餐 餐厅嘅装潢好英式,复古嘅设计得来都带点causal 唔会太拘谨 餐前面包送上外脆内软化的酸种面包, 麦香十足包体中间好湿润 有弹性主菜点左一份经典威灵顿牛柳 两人分享 配菜配有薯蓉, 法国青豆, 胡椒酱,我哋另外仲加点左炸薯条。威灵顿牛柳系店员系我哋面前切半上碟满满的义式感 牛柳肉汁充盈 口感软糯同外酥内软的牛油酥皮蘑菇酱形成好好嘅口感对比 一入面口有晒酥脆 绵密 软糯 几种口感甜品仲叫左火焰薄饼, 可以自选水果, 我哋就选择左酸甜的菠萝 一解油腻, 薄饼软软糯糯 微微的酒香 个人好喜欢餐厅知道朋友生日仲特别送上一件New York cheesecake 好贴心的服务