2008-02-24 10 浏览
其实我同一d friends差唔多经过都会去食章鱼烧, 原味, +蛋沙律同埋+吞拿鱼都试过, 朋友like蛋, 我就like吞拿鱼!如果咁好彩衬佢岩岩整起买来食真系好正, 热辣辣既丸加埋冻冻地既蛋沙律or吞拿鱼一齐食, 好好feel, d丸外脆内软, 章鱼又够大旧, 正正正, 不过真系要小心烫口!~ 不过有时d丸摆左阵既话当然会冇咁好食既…除左食丸, 当然唔少得加3蚊要埋杯冰冻又够浓既绿茶啦, 唔要甜又得, 仲好似可以加5蚊要牛奶/豆奶绿茶, 不过朋友试过话饮唔出有牛奶/豆奶……个人觉得饮住绿茶食丸丸真系好正~另外对上一次去仲有炒面, 廿蚊左右试埋, 有d椰菜, 仲有只好滑既煎蛋, 对我来讲d面就油左少少咸左少少, 不过朋友话岩, 好食, 其实炒面唔油又冇咩可能既……个炒面系小舟size咁多, 不过食晒既话系会好饱!虽然要企住食, 不过d丸真系要衬热先好食, 所以从不考试拎返屋企! 店内有洗手盘, 对手唔干净都可系慢慢洗完先食, 而店员会不时大叫slogan, 几有气势, 而且态度唔错, 系讲野快左d, 不过人多排长龙既时候就要小心d, 会容易出错!有d人觉得廿几三十蚊得果6粒好贵,

有d人觉得廿几三十蚊得果6粒好贵, 不过呢度d丸既size系比12蚊6粒果d档仔货色大成倍, 而且好食好多, 所以贵d都值既~