(非会员)
2007-05-25 16 浏览
写食评属刚起步,所以这一篇是关于较早年前的帮衬。虽然过气,但尚未消气, 仍要追击这间店。上年入冬到正斗金厨,同女友叫个唔记得鸡定排骨煲仔饭加其他点心小菜。煲仔饭等好耐至出场,由一位睇落好新人女侍应将送另碟上,然后装两碗饭。点知食落生米到非常,立即通知一个黑衫女经理,佢亦随即将煲饭收番入厨房。系佢冲入厨房后,我地发现先前装个两碗饭同碟送未处理,于是再告知一个黑衫打呔肥佬经理,佢话:”咁我收走呢两碗饭啦,你唔系叫我同你倒番落去呀吗?”,真系涨为之吹!咁岂不是因为你地厨房失误,令我煲饭份量减少?最后,之前煲饭熟返黎,但系碟送已经涷哂!埋单时候女友睇睇,居然发觉我地不单被剥削两碗煲仔饭饭,仲无故加两个白饭!取消后零贴士走,由头到尾冇道歉!服务零分,吃我一记灵丸罢啦!

最后,之前煲饭熟返黎,但系碟送已经涷哂!

取消后零贴士走,由头到尾冇道歉!

服务零分,吃我一记灵丸罢啦!