2023-01-08 743 浏览
朋友之前已经食过呢间餐厅,今次带我嚟庆祝生日入到餐厅见到好多木,环境令人感觉舒服,座位与座位之间唔会太近,好适合同朋友嚟倾计聚会餐牌Welcome drinks系柠檬姜蜜,入面有啲姜丝,饮落几舒服前菜拣咗矶煮南非鲍鱼伴酱油渍三文鱼籽,同埋香煎法式鹅肝.梅酒糖心蛋鲍鱼已经切开咗,好方便叉嚟食,又易咬而鹅肝真系煎得好好食干邑龙虾汤:一上碟就见到有几只虾,侍应再喺你面前倒汤好有龙虾味,亦唔会好咸台湾有机单品原茶:呢杯茶系用嚟refresh味蕾,饮完先开始食主菜慢煮西班牙八爪鱼须伴枝豆野菌墨鱼汁意大利饭:好大条八爪鱼须,一啲都唔韧杜洛克黑毛猪胺伴焦糖菠萝.炒野菜.奶油千层薯:我地拣咗7成熟,感觉再熟啲,但都好味!奶油千层薯好好食,好滑菠萝同菜都好味成个配搭都好夹最后甜品系朱古力蛋糕为呢餐饭划上完美嘅句号整体食物都好味,环境舒服,侍应服务都好好,每次介绍食物感觉都好温柔绝对会再嚟食饭
朋友之前已经食过呢间餐厅,今次带我嚟庆祝生日

餐牌

柠檬姜蜜

鲍鱼已经切开咗,好方便叉嚟食,又易咬
而鹅肝真系煎得好好食

干邑龙虾汤:一上碟就见到有几只虾,侍应再喺你面前倒汤
好有龙虾味,亦唔会好咸

干邑龙虾汤

台湾有机单品原茶