2021-03-26 3 浏览
一向钟意打边炉嘅我,约左好姊妹去食养生锅。一入门口姐姐同我地介绍有多款酱料,前菜小食同柠檬水,任我地自己拎我地拣左个鸳鸯汤底,尚膳养颜美人锅同埋尚膳麻辣汤开始渌野食之前,一定要试左个汤底先,好鲜甜,落足料eg红枣杞子,仲有大量桃胶另外有只乌鸡可以拆用食食材放面牛颈脊(细)两个女仔食都食唔哂,好香牛味,渌一阵就食得蟹棒响铃,好特别嘅一款,仲要有我至爱嘅蟹棒,即叫即炸值得推介鬼马双星,有墨鱼或者虾滑加左上油炸鬼上面,再加埋泰式甜酱,劲好配搭四色饺子拼盘,每一粒都大大粒好足料,入面啲虾仲要系大大只好爽口 要encore 海鲜拼盘有六款海鲜,每样都好新鲜,尤其是系生猛海虾,有手掌咁长,性价比高🥰除左食物质素好好之外,依到啲姐姐都好客,好主动换碟同加汤,有时仲会同我地倾下计。下次必定会再朋友黎食过
一向钟意打边炉嘅我,约左好姊妹去食养生锅。

我地拣左个鸳鸯汤底,尚膳养颜美人锅同埋尚膳麻辣汤
另外有只乌鸡可以拆用食

食材放面
牛颈脊(细)
两个女仔食都食唔哂,好香牛味,渌一阵就食得

下次必定会再朋友黎食过