2023-04-09
好耐冇食韩烧 见第二日唔洗番工可以多d时间食 所以就去左食 可以慢慢烧同倾耐d🗣️一开始已经比左前菜、芝士粟米🌽同埋泡菜鸡蛋 全部都可以refill 我同朋友都有refill 我最钟意食芝士粟米 店员见到我地食完都会主动问我地洗唔洗refill 好贴心👍🏻♡特选黑毛和牛上贝身肉 $198黑毛和牛油花好靓好平均 肉质好嫩♡食堂牛小排(酱油)$178牛小排牛肉味比贝身肉更浓 相对比较有咬口♡豪快济洲黑毛猪拼盘 $312我朋友唔食牛就叫左呢个拼盘 入面有黑毛猪五花肉、护心肉同埋黑毛猪梅肉 佢见到咁丰富好开心♡每日新鲜鳗鱼(半份)$115呢个鳗鱼系每日新鲜运到 如果卖晒就冇得食 店员建议我地换新既烧肉版先烧会比较好 同埋我地唔识烧 店员都有教我地烧♡食堂苹果梨汁鸡肉 $88苹果梨汁带到一阵阵甜味落鸡肉到 烧完之后都仲好juicy ♡一盒芝士生蚝🦪 $98粒粒生蚝都好饱满 蚝身亦都好鲜甜 芝士蒜蓉同蚝三样捞埋一齐都几夹♡梅子青柠梳打🍹 $32青柠梳打好清爽 烧住肉饮一流 带走埋热气
♡特选黑毛和牛上贝身肉 $198
黑毛和牛油花好靓好平均 肉质好嫩