2024-05-17
哗哗哗💥今晚我同另一半度过咗一个美味之夜,食物美味得我哋惊讶,真系好要分享俾大家知呢个体验‼️‼️ 我哋齐齐欣赏咗四款好食嘅菜,价钱合理且份量惊人,让我同老公食到超级满足‼️✅柠汁腌八爪鱼呢个菜order嚟一试,八爪鱼被柠檬汁腌制,食落去充满柠檬清新同八爪鱼嘅海鲜鲜味。每一口咬落,口感扎实同有咬劲🦑💁♀️超爽!✅酱香煎带子接著就嚟个酱香煎带子,份量好足!煎带子外面香脆的感觉煎得刚刚好,而内部煎至柔软,配上丝丝烟韧,轻轻一咬就觉得卖相先系一流,味道更是极品👌🙆♀️。✅双人烤海鲜拼盘船头嘅双人烤海鲜拼盘,款式丰富,包括海鱼、海螺、八爪鱼、带子和大虾,食得好满足!🦐🐙烤得恰到好处,商品色香味都好吸引人!✅白酒蚬肉扁意粉呢碗白酒蚬肉扁意粉,味道出乎意料之外咁好食!🍝🍷满满嘅鲜蚬肉与白酒香,配埋扁意粉,不得了嘅好食,真系大大推荐!总括而言,Cafe 2 Oyster n Grill嘅晚餐真系好出色! 每一个菜式都有自己独特嘅风味同口感,令人充满好感!服务员嘅服务都好好,环境更是雅致舒适。 下次唔知道要食咩?快啲嚟试吓呢度啦!👍
✅柠汁腌八爪鱼
呢个菜order嚟一试,八爪鱼被柠檬汁腌制,食落去充满柠檬清新同八爪鱼嘅海鲜鲜味。每一口咬落,口感扎实同有咬劲🦑💁♀️超爽! ✅酱香煎带子
接著就嚟个酱香煎带子,份量好足!煎带子外面香脆的感觉煎得刚刚好,而内部煎至柔软,配上丝丝烟韧,轻轻一咬就觉得卖相先系一流,味道更是极品👌🙆♀️。 ✅双人烤海鲜拼盘
船头嘅双人烤海鲜拼盘,款式丰富,包括海鱼、海螺、八爪鱼、带子和大虾,食得好满足!🦐🐙烤得恰到好处,商品色香味都好吸引人! ✅白酒蚬肉扁意粉