2020-01-17 576 浏览
做完瑜珈紧系要系附近揾野食啦,上次食饱饱行过呢间米线就打算下次试呢间,好在今日记得去试者。呢碗我叫嘅,本来叫猪手+大肠,可惜无晒猪手,唯有改食腩肉,不过佢d 腩肉麻麻,唔系淋滑果d 质地。但佢个汤底系一流,好香,唔多味精,忍唔住饮左几啖汤。我叫左小辣,台面仲有黄色的辣椒酱,都几辣,咸咸地好野味,我都加左一匙羹咖。我妹叫左猪软骨唔辣,猪软骨够晒淋,无尿味,合格另外要赞下佢个手工面,好弹牙,似乌冬质感,个人觉得比米线吸引。朋友仔叫左牛柏叶同炸酱,d 牛柏叶都够淋,粗幼刚刚好,唔会啃死人3碗之中我觉得自己果碗系最吸引嘅呢个皮蛋就唔符合商品说明条例啦,明明图片系黄皮蛋,上台变左黑皮蛋,虽然我无乜所谓,落单时同客人讲清楚会比较好。另外有一个落单阿姐d态度麻麻,讲野又要客人比佢讲先,又话自己未写完,其实同客人讲句等等已经ok, 希望改善下d 服务态度🙏最后要赞下杯冻柠茶,冷热都系加6蚊,唔好以为咁平实唔好饮啦,绝对有惊喜,d 茶无反,唔会苦,如果多一片柠檬更完美❤️下次我都会继续帮衬嘅希望阿姐唔好怪我话佢态度唔够好,下次加料过我叹啦

我妹叫左猪软骨唔辣,猪软骨够晒淋,无尿味,合格

3碗之中我觉得自己果碗系最吸引嘅

呢个皮蛋就唔符合商品说明条例啦,

下次我都会继续帮衬嘅
希望阿姐唔好怪我话佢态度唔够好,下次加料过我叹啦