2022-12-15 40 浏览
一向钟意去西九龙商场楼上的food court食嘢,舖头选择又多,食物种类又多,仲要质素唔差,今日同好友去揾嘢食,见到呢间炸鸡店,记得喺长沙湾食过, 于是二话不说就拣尼间记得炸鱿鱼很好味,点了蒜香酥炸鱿鱼,大大个鱿鱼圈,炸得酥脆,咬落烟韧又弹牙,非常美味,还有可选择芝士炸鱿鱼,下次一定要试贪心嘅我地当然食一款炸鸡不能满足,点了双并款式,样样都很吸引,最后拣了原味招牌炸鸡和甜辣炸鸡,两款都是无骨的,啖啖肉,原味炸鸡炸的外皮香脆,咬落非常juice, 点埋呢个芥末蜜糖酱,味道更上一层楼,另外的甜酸炸鸡,件件炸鸡挂上调味浓淡适中的酱汁,真系食不停口,份量点止足够两人吃,最后都系要打包