2018-11-05
同朋友两个人去食小菜🤣份量又几适合两个人食!初头见系茶记咁有啲错愕 不过格局还格局 食物水准高好多 环境又唔会嘈 几岩倾计👍🏻值得推荐!首先上左个汤 唔会系味精味 好足料之后上左个煎鱿饼 第一下以为好油 但食落系唔油嫁!十分香口 煎得岩岩好 唔会好实!北海道带子冷面 同朋友都好想食呢个🤣带子大大粒 冷面仲有少少wasabi味 唔会系普通得胡麻酱 食落好过瘾🤣配埋蟹子食 增加口感 一流👍🏻海南鸡要大赞👍🏻鸡肉好嫰滑 脂肪唔多 所以啲皮食埋都唔会觉得heavy🤣我地两个健康人士点都要嗌返啲菜食 所以拣左菜心🤣上汤底好好味 菜心都好嫰 唔会有渣 再encore多碟都仲得🤣👍🏻为左睇下同平时妈妈煮既有咩唔同 所以嗌左个蒸水蛋🤣蛋超级超级滑 同妈妈煮既果然不相上下!当我地食饱饱之际 原来仲有甜品 系类似喳咋 点解话系类似 系因为我平时唔食喳咋所以唔知系点既味 不过呢杯糖水我又食晒㖞🤣入面有啲紫米 都有啲煮到好稔既豆👍🏻好甜好好味原来同朋友gathering食呢啲中式菜又几得意🤣唔驶下下食西餐 又多一个选择👍🏻
首先上左个汤 唔会系味精味 好足料