2024-05-07 97 浏览
喺九龙城食泰菜就食得多啦,今次就食咗中菜!餐厅位置非常方便,位于宋王台站附近,由地铁站行过去大约3分钟左右就到达🚇食物方面清蒸海斑鱼肉够嫩滑弹牙,最紧要系冇鱼腥味,够新鲜,食嘅时候加埋上面啲葱同豉油汁一齐食就更好味啦🐟 白鳝系好容易腥,但呢度嘅豉汁蒸白鳝球就冇呢个问题,食落够爽口惹味,啖啖肉❗️鱼香茄子成日都系我很喜欢的菜式,好适合捞饭一齐食,食到唔停口😋嚟呢度庆祝生日系一个唔错嘅选择,可以预先联络餐厅自订语句,语句会展示于餐厅大萤幕,除此之外,餐厅仲有麻雀枱供应,等上餐之前可以同朋友一齐玩下。✨温馨提示:食海鲜嘅话最好提前预订,如果唔系嚟到卖晒失望就唔好啦🥸▪️清蒸海斑▪️豉汁蒸白鳝球▪️鱼香茄子煲

▪️清蒸海斑
▪️豉汁蒸白鳝球