2025-02-07 0 浏览
呢日黎到将军澳呢间Chef stage, 真系好CHILL, 入到黎已经好relax! 我地叫左个set dinner for 2, 叫完之后就上左面包! D 面包好好食, 够哂热同香口, 配埋佢俾既酱真系一流又唔会好寡! 我地叫左一个汤同一个沙律, 咁就试哂佢两样野! 汤系好香既蘑菇汤,食落去真系好好味, perfect! 野饮就一人叫左一杯mocktail, 一杯系mr. coconut,一杯系the green~ 跟住主菜我地就拣左要一个牛面肉意大利面, 另一个就系牛排加龙虾, 牛面肉意大利面既牛好淋,好好食! 够哂入味! D 意粉沾满哂酱好好食! 而牛排同埋龙虾都好好味, 龙虾好弹牙! 好番龙虾味! 牛排生熟程度够哂岩岩好! 正! 伴碟薯条够哂脆口~!蟹肉饼沙律, 蟹肉够哂香, 成个餐都食到人好满足!